Weblap készítés

Az ötlettől a megjelenésig

A weboldal készítés összetett és bonyolult folyamat, feltéve ha sikeres és működő weblapot szeretne. A "szomszéd Pistike ezt ingyen megcsinálja" weblapok egyszerűen nem működnek, nem hozzák meg a várt eredményt és le fog maradni a konkurenciával szemben.

A weblap készítés folyamata minden esetben a kliens igényeinek felmérésével kezdődik: miért akar weboldalt, mi a célja vele, milyen elvárásai vannak, ki lesz a célközönség. Reszponzív, minden eszközön jól használható weboldalt szeretne, vagy csak egy hagyományos, képernyőre optimalizált weblapot. Ezt egy un. interjú keretében mérjük fel.

Sok fejlesztési módszertan létezik, mi ezek közül a SCRUM-ot preferáljuk, mert kellően rugalmas, jobban követi a megrendelők kívánságait, illetve azok időközbeni módosításait. A SCRUM-ról többek között itt olvashat.

A célok meghatározásához kialakítjuk a megfelelő struktúrát, elkészítjük az arculathoz legjobban illő grafikát.

Minden elészült modult több eszközön és több böngészővel tesztelünk, majd átadjuk őket a megrendelőnek is funkció és működési tesztelésre.

Ha minden tökéletesen és az elvárásoknak megfelelően működik, beélesítjük az elkészült weboldalt.

Amennyiben igény van rá, szerződés alapján karbantartjuk weboldalát, de ezt Ön is megteheti a WebImage CMS segítségével.

Ajánlatkérő:

Amennyiben kérdése/kérése van, kérem töltse ki az alábbi kérdőívet.